Trelleborg
Rotaryklubb

Veckobrev, 20 Mars 2024

 
TFF Mattias Kronvall
Torsdagen den 21 mars får vi besök av klubbdirektören Mattias Kronvall TFF (anrika Trelleborgs Fotbolls Förening)inför den nya säsongen i superettan(herrarna) och damernas allsvenska premiär!
 
Det är på Dannegården som vanligt kl. 12.15.
 
Välkomna!
Mötet 14 mars
Mötet 14 mars
 
Hade vi besök av Rotary veteranen/entusiasten Anders Nissen, president i Svedala Rotaryklubb. Vi var alla lite nyfikna på hur klubben lyckas så väl med engagemang och hög närvaro på alla sina arrangemang/aktiviteter och möten. Vad som framkom
 imponerar! Man pratar inte bara om vad som gäller för att hålla liv i klubben med nya yngre medlemmar! Här är det mycket verkstad! I mån det är möjligt försöker man samtidigt ta in flera klubbaspiranter åtgången (s.k. kluster) m.m. allt i syfte att få den nya medlemmen  att känna gemenskap och att Rotary kan ge mycket tillbaka i den egna personliga utvecklingen i ett mycket speciellt sammanhang, nämligen ROTARY!
Tack Anders,  vi ser framemot att se dig som vår gäst på Hedmans i sommar vilket du antydde.
 
 

Rotaryärenden

Dagens president: Peter Kjeldsen
Gästande Rotarianer: Anders Nissen, Svedala Rotaryklubb
Närvarande: 20
Vinlotteriet: Rune Olsson, grattis!
Övriga Rotary ärenden: Presidenten informerade om att vi tar emot alla tips om nya medlemmar som skulle passa in i klubben. Vi behöver föryngra och vi har några kandidater på gång som vi gärna skulle vilja komplettera med några fler.

Vi beslutade också att höja medlemsavgiften för kommande året 2024-2025 till 1.800 vilket var årsavgiften innan pandemin kom. Så vi återgår till den tidigare avgiften

ClubRunner Mobile