Trelleborgs

Veckobrev, 26 maj 2022

Lunchmöte 2 juni: Fatmir Seremeti
Tänk att en dag få veta att man ska bli blind. Hur hanterar man vardagslivet? Vad händer med självkänslan, identiteten, kärleken? Vad händer om man samtidigt lever i två helt olika kulturer? Fatmir växte upp på Rosengård i Malmö och som många ungdomar hade han stora drömmar men livet blev inte som han tänkt sig. En vilsen, sorgsen grabb från Rosengård skulle en dag få vara bordskavaljer åt självaste Kronprinsessan Victoria och vara med och ta medaljer på EM, VM och Paralympics. Fatmir Seremeti är paralympier, föreläsare och entreprenör. I många år har han inspirerat och berört genom sin story. Från mörker till framgång är en naken historia om hur man vänder mörker till ljus och framgång.
Mötet 25 november

Då föredragshållaren Johan Sigvardsson med kortvarsel ej kunde närvaro valde vi att kalla mötet för "klubbmöte".

Viktiga och angelägna ärenden för klubben avhandlades.

Gästande Rotarianer:  0

Närvarande: 14 dags att ta med en granne. arbetskamrat m.m.

Vinnare i Vinlotteriet: Håkan Stensson, grattis

Övriga Rotary ärenden: Inga ärende rapporterades

Gästvärdar: För juni är det Mats Klingvall och Svenn Pettersson

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras facilisis semper placerat. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nulla a pharetra lectus. Etiam risus nisl, molestie eget est nec, iaculis imperdiet sapien