Veckobrev, 26 november 2021

Julklappstips

Torsdagen 2 december får vi besök av Anders Löfberg från Söderslätts bok och papper.

Det är på Dannegården som vanligt och Anders har lovat oss många boktips inför julen. Så ta med papper och penna för för att notera.

Mötet 25 november

Årsmöte gällande verksamheten 2020-2021

Årsmötets agenda genomgicks och protokoll kommer att skickas ut separat.

Inkommande presidenten, dvs Roland Hansson, bidrog med lite tankar inför sin kommande presidentperiod. Han sade sig ha noterat(!) att vi gillade god mat och intressanta föredrag och det vill han så klart gärna fortsätta leverera. Men…han önskar också att vi blir mer aktiva när det gäller såväl företagsamhet som godhjärtade insatser. Och inför sitt år i klubben – det börjar ju så smått närma sig – lovade han att göra så gott han någonsin kan! Vilket nogsamt nedtecknades av Ingela.

Närvarande: 20

Vinlotteriet: Stephan Bladh

Övriga Rotary ärenden:

Torsten Kjellin uppvaktades lite i efterskott med en flaska bubbel.

Jens Hulthén berättade kort från distriktets årsmöte: Tillkommande guvernör har ej möjlighet att tillträda sin post, utan Ulf Bingsgård fortsätter som guvernör ytterligare ett år. Det ligger också ett förslag om att göra om distriktsindelningen, vi kommer då att tillhöra distrikt 5 av sammanlagt 6 olika distrikt. I slutet av januari ska det röstas om detta. Göran Brynell har låtit meddela att årets jullunch kommer att kosta 280:-

Gästvärdar: styrelsen vill tacka Ingela Jacobsson för ett fint och noggrant arbete under november månad. För december har vi som gästvärdar Lennart Larsson och Catarina Löfberg, Välkomna!