Trelleborg
Rotaryklubb

Veckobrev, 17 April 2024

 
Klubbmöte med aktivitet

Nu på torsdag den18 april är ni varmt välkomna till vårt lunchmöte kl 12.15 på Dannegården, som vanligt har vi något extra ordinärt att erbjuda vad gäller aktiviteter trots att vår nye medlem Bert Westerberg (egoföredrag) fått förhinder. Vi kommer att improvisera något kul och intressant! Missa inte mötet!

 

VÄLKOMNA

Mötet 11 april

Här fick vi möjlighet att lära känna Sonja Konvalesky stipendiaterna Rasmus Hägg & William Knutsson och deras lärare Lina Zetterström. 2 entusiastiska ungdomar med hela livet framför sig! En har militärtjänstgöring i det första livsperspektivet och har tid att fundera på vad som skall hända därefter, den andra har en tveklöst klart och tydlig plan nämligen Linköpings universitets maskintekniska ingenjörsutbildning samt matematik som tar c:a 4,5 år därefter är siktet en doktorsexamen ytterligare ett antal år! Slutdrömmen är att få arbeta på utvecklingen av Saab stridsplan! Inte illa! I en militärnörds öron!

Rotaryärenden

Dagens president: Peter Kjeldsen
Gästande Rotarianer:                            

Vi var totalt 16 närvarande vilket inkluderar 12 medlemmar, 2 föredragshållare och deras lärare, som gäst fick vi besök av Stigs hustru Astrid Tunestål.

Då vi önskade vara ett föredöme för ungdomarna hoppade vi över vinlotteriet!

ClubRunner Mobile