Trelleborgs

Veckobrev 5/5 2022

OBS! Kommande möte den 12/5 är vi på Palm Tree Hotel.

Lunchen består av Currypanerad fisk, ugnsbakade rotfrukter, potatis och vitvinssås. låter gott!

Föredragshållare är Petter Birgersson ledarskribent på

Trelleborgs såväl Ystads Allehanda. Förutsättningarna för

ett synnerligen intressant lunchmöte är uppenbara!

Mötet 5 maj Ann Kajson Carlquist

Ann Kajson Carlquist (”Kajsa”) höll ett personligt, engagerat och informativt självpresentation som Trelleborgs nya kommunalråd/kommunfullmäktige ordförande.

Vi fick en inblick i hennes liv där politiken varit som en röd(?) tråd ända sedan gymnasietiden i Skurup och engagemanget i Moderaternas ungdomsförbund.

Det egna företaget i hälsobranschen d.v.s. som entreprenör har betytt åtskilligt därtill studier i Lund m.m.

Enl. egen utsago är hon därtill gift med världens bästa man! Vad mer kan man begära av livet?

Lycka till ”Kajsa” i din nya roll som Trelleborgs nya kommunalråd!

Dagens Rotarymöte

Dagens president Jens Hultén

Gästande rotarianer; inga

Övriga gäster; 0

Närvarande; 20 personer inkl. föredragshållare.

Dagens vinnare av vinflaskan; Bengt Nilsson, grattis! Lotten betalades f.ö. av Rai Dugall.

Båda därtill dagens gästvärdar som även har ett speciellt åtagande vad gäller att föra noteringar från dagens möte. Så har inte skett!

Gästvärdarna visste inte hur snabbt man skulle lämna Trelleborg i avsikt att slippa uppgiften! En for till Spanien den andra till Göteborg. Bengt skall dock ha en eloge för att som brukligt ordna en ersättare till kommande

möte i form av vår nye medlem Per Johansson. Per åk inte du också till någon främmande okontaktbar ort!