TRELLEBORG ROTARYKLUBB

CHARTRAD 1946

Kommande lunchmöte den 16 juni på Dannegården besöker Anders Wärléus oss för att berätta om sin stora smågrisproduktion i Västra Värlinge strax utanför Trelleborg.

Det händer mer än man tror i denna verksamhet!

Veckobrev Dannegården den 9 juni

Rotarianer: 11

Gästande Rotarianer: 0

Övriga gäster:0

Föredragshållare: Lars Norrman

Dagens program: Ägget hur och dess.....

Vinnare av vinflaskan: Ivan Pettersson, grattis!

Föredrag

Lars Norrman bevisade att det han inte vet om kycklingar, höns och äggproduktion

är inte värt att veta! Visste du att äggulan är lika stor i alla ägg oavsett storlek; small,

medium eller large ?!

Presidenten delade på nationaldagen den 6 juni ut diplom, blommor och 10.000 kr till årets yrkesperson/er Seija Martti och Al Fluin, Palm Tree Hotel. Trelleborg

Pengarna tillfaller deras fond Hotell Natten för att användas till kommande jularrangemang för behövande barn i Trelleborg.

Utmärkelsen uppmärksammades i Trelleborgs Allehanda (2ggr) samt på facebook plus att vi via Marianne Hammar och Marianne Palmkvist Berg kommer att uppmärksamma utmärkelsen i Rotary RadioTrelleborg.

Efter dagens möte delar presidenten ut diplom, blommor och stipendium på 5.000 kr till Elvira Gullbrink, välförtjänt och studiebegåvad elev vid Söderslättsgymnasiet 2022.

Samarbetet med Trelleborgs kommun angående mentorskap avs social inkludering pågår.

Gästvärdar detta möte: Mats Klingvall

Nästa möte 16 juni: Mats Nilsson. Hoppas du kan komma!

OBS! inget möte den 23 juni, då firar vi midsommar!

Glöm inte blommorna under kudden!

Den 30 juni ses vi på Hedmans Krog. Presidentbyte.